Güncel Haberler

2020-21 Euroleague Sezonun En İyi Beşi: Vasilije Micic

Turkish Airlines Euroleague‘de Final Four öncesi sezon ödülleri açıklanmaya devam ediyor ve sezonun en iyi beşinin bir üyesi daha duyuruldu.

Anadolu Efes‘in yıldız guardı Vasilije Micic de elit beşin bir parçası oldu.

Bu sezon ilk kez takım kaptanlarının ve antrenörlerin de katıldığı, seyirciler ve medya mensupları ile birlikte yapılan oylama sonucunda Sırp guard da daha önce açıklanan Lucic’in ardından en iyi beşte yerini alan 2. isim oldu.

17.03 verimlilik puanı ile bu alanda Euroleague oyuncuları arasında 10. sırada yer alan Micic, normal sezon ve play-off maçları boyunca 16.3 sayı, 2.6 ribaund, 4.8 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti. Sırp guard ikilik atışlarda %56.3, üçlük atışlarda %38.3 ve serbest atışlarda ise %86.3 isabet oranıyla mücadele etmiş, Anadolu Efes‘in Final Four biletini kapmasında baş rollerden birisi olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …