Güncel Haberler

Lakers, Eksik Pelicans’ı Yenerek 7. Sırada Yer Aldı ve Warriors ile Eşleşti (Lebron sakatlandı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Los Angeles Lakers deplasmanda New Orleans Pelicans‘ı 110-98’lik skorla yendi.

Lakers bu sonuçla 7. sırada yer aldı ve play-in’de sezonu 8. sırada bitiren Warriors ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 25 sayı, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken bitime 7 dakika kala sakat olan ayak bileğinden sorun yaşadı ve kenara gitti, sevindirici haber ise iyi olduğunu ve play-in’e yetişeceğini belirtti. Andre Drummond 13 sayı, 13 ribaund, 2 top çalma, 2 blok, Anthony Davis 14 sayı, 5 ribaund ve Dennis Schröder 12 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Adams, Ball, Williamson ve Ingram’dan yoksun olan Pelicans cephesinde ise Willy Hernangomez 19 sayı, 13 ribaund ile en skorer isim olurken, Naji Marshall 18 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 7 asist, Nickeil Alexander-Walker 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Eric Bledsoe 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=1M7OnujxgzI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …