Güncel Haberler

Indiana, Eksik Toronto’yu Farklı Geçerek 9. Sıradan Play-In Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Indiana Pacers deplasmanda as oyuncularını dinlendiren Toronto Raptors‘ı 125-113’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Pacers sezonu 9. sırada tamamladı ve play-in maçında 10. sıradaki Charlotte ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Brogdon ve Turner’dan yoksun olan Pacers’da Oshea Brissett 31 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Domantas Sabonis 25 sayı, 16 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Doug McDermott 20 sayı, 4-8 3sayı, 2 asist ve T.J. McConnell 12 sayı, 5 ribaund, 17 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

As oyuncularını dinlendiren ve sadece 6 kişilik rotasyonla mücadele eden Raptors cephesinde ise Malachi Flynn 27 sayı, 5-13 3sayı, 4 ribaund, 5 asist, Stanley Johnson 24 sayı, 3-12 3sayı, 5 ribaund, 7 asist, DeAndre Bembry 23 sayı, 5 ribaund, 4 assit, 3 top çalma ve Khem Birch 18 sayı, 14 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …