Güncel Haberler

Bayern, Finalde Alba’yı Yenerek Kupanın Sahibi Oldu!

Audi Dome’daki fanusta organize edilen dörtlü turnuva statüsündeki Almanya Kupası‘nın final maçında FC Bayern Munich ezeli rakibi Alba Berlin‘i 85-79 skorla yenerek kupayı müzesine götüren taraf oldu.

Bayern 2017-18’deki ilk zaferinden sonra bu kupayı kulüp tarihinde 2. kez müzesine götürmeyi başardı. Geçen sezon kupanın sahibi olan ve toplamda 10 kupa ile bu alanda lider olan Alba, ikinci yarıda geri dönmeye çalışsa da ünvanını koruyamadı.

Bayern’de Paul Zipser 18 sayı ile en skorer isim olurken, Wade Baldwin 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Leon Radosevic 12 sayı, 4 ribaund ve D.J. Seeley 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile zaferin diğer mimarları oldular.

Alba cephesinde ise Jayson Granger 17 sayı, 3 asist ile öne çıkarken, Markus Eriksson 12 sayı, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maccabi, Almanya’da Alba’yı Farka Boğdu

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Alba Berlin‘i 71-106’lık skorla …