Güncel Haberler

RESMİ: Ömer Faruk Yurtseven Miami ile İmzaladı!

NBA G-League’deki genç temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven‘in yeni adresi Miami Heat oldu.

Sezonu G-League ekiplerinden Oklahoma City Blue forması ile geçiren 22 yaşındaki Ömer Faruk 14 maçta ortalama 15.2 sayı, 9.3 ribaund, 1.5 aist, 1.3 blok istatistikleriyle mücadele ediyordu. Genç temsilcimiz sezonun en iyi maçını Long Island Nets karşısında 34 sayı, 13 ribaund istatistikleri ile çıkarmıştı.

ABD macerasına başlamadan önce ülkemizde Fenerbahçe forması giymiş olan, NCAA’de ise Georgetown’daki son yılında 2019-20 sezonunda 26 maçta ortalama 15.5 sayı, 9.8 ribaund istatistikleri ile mücadele ettikten sonra G-League’de forma giymişti.

Artık Doğu Konferansı’nda 5. sırada bulunan Heat ile play-off sahnesinde mücadel edecek olan Ömer Faruk imza töreninden sonra şu ifadeleri kullandı:

Bu kültürün bir parçası olduğum, en iyilerin en iyileriyle çalışacağım için heyecanlıyım ve gururluyum. Mücadele devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …