Güncel Haberler

Zenit, Parma’yı Bir Kez Daha Farklı Geçerek Adını Yarı Finale Yazdırdı

VTB Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Zenit konuk olduğu Parma Perm‘i 62-98’lik skorla yine rahat bir şekilde yenerek adını yarı finale yazdıran ilk ekip oldu.

Zenit, yarı finalde CSKA-Novgorod serisinin galibiyle eşleşecek.

Zenit’de Alex Poythress 16 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Austin Hollins 13 sayı, 2 ribaund, Will Thomas 12 sayı, 5 ribaund, Andrey Zubkov 12 sayı, 3 ribaund ve Kevin Pangos 11 sayı, 13 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Juskevicius’dan yine yoksun olan Parma cephesinde ise Eigardas Zukauskas 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkan isim olurken, Maxim Grigoryev 12 sayı ve Martins Mejeris 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …