Güncel Haberler

Miami, Boston’u Deplasmanda Yenerek Play-Off Biletini Garantiledi

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat deplasmanda Boston Celctics‘i 129-121 yenerek play-off biletini garantiledi.

Bu sonuçla Heat derecesini 38-31 yaparak 4. sırada yer aldı ve ilk 6 sırada yer almayı yani play-off biletini garantilemiş oldu. Celtics ise 35-34 ile 7. sırada yer aldı ve an itibariyle play-in turnuvasında yer alacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Butler’ın gözünden sakatlanarak ikinci yarıda hiç forma giyemediği Heat’de kenardan gelen Tyler Herro 24 sayı, 4-7 3sayı, 11 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Bam Adebayo 22 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Duncan Robinson 22 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Kendric Nunn 18 sayı, 7 ribaund, 3 top çalma ve Goran Dragic 17 sayı, 5-7 3sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Brown’un sezonu kapattığı Celtics cephesinde ise Kemba Walker 36 sayı, 4-11 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Jayson Tatum 33 sayı, 5-8 3sayı, 8 ribaund, 6 asist ve Evan Fournier 20 sayı, 4-7 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/CRf9AT5FfCc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …