Güncel Haberler

Larkin: “Beni Türk Milli Takımına Bağlayan Şey Bu Ülkeden Gördüğüm Sevgi ve Destektir!”

İstanbul Erkek Lisesi Sportfest Komitesi’nin “On Air” adı altında gerçekleştirdiği röportajların bu bölümünde Anadolu Efes‘in yıldızı Shane Larkin konuktu.

Buraya geliş süreci, Türkiye’ye olan bağlılığı, babasının spora başlamasına olan katkısı, hücum repertuvarına eklemeyi düşündüğü yeni hareketler gibi bir çok konuda konuşan Larkin’in kurduğu dikkat çeken birkaç cümle şunlar:

“Beni Türk Milli Takımına bağlayan şey bu ülkeden gördüğüm sevgi ve destektir!”

“Burada daha iyi oynuyorum, daha iyi şutlar atıyorum, kendime geliyorum!”

“(Koçuma daha önce hiç birebirde meydan okumadım.)Onu açık ara farkla yenerdim ve kesinlikle bir basket bile atamazdı.”

“Bu ülkeden çok destek görüyorum ve onları olimpiyatlara götürmek istiyorum.”

“Türkiye’yi ve Türkiye’de olmayı seviyorum, bu yüzden de milli takıma katılmanın bu ülkeyi temsil edebilmek ve olimpiyatlara götürebilmek için iyi bir karar olduğunu düşündüm.”

Röportajın tamamını aşağıda bulabilirsiniz:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …