ING Basketbol Süper Ligi 30. hafta erteleme maçında Petkim Spor deplasmanda eksik Bahçeşehir Koleji‘ni 85-91’lik skorla yenerek ligde kalmayı başardı.
TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.
Petkim’de Kendrick Ray 31 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Dorukhan Engindeniz 22 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Sarunas Vasiliauskas 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.
İsmet, Jankovic ve Aldridge’den yoksun olan Bahçeşehir cephesinde ise Vladimir Stimac 31 sayı, 5-9 3sayı, 11 ribaund ile öne çıkarken, Erick Green 19 sayı, 3-7 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, hiç oyundan çıkmadan oynayan Thomas Akyazılı 11 sayı, 3-7 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Erkan Yılmaz 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler olduar.