Güncel Haberler

Ball Kardeşlerin Karşılaşmasında Eksik New Orleans Son Nefeste Kazandı

NBA Batı Konferansı ekiplerinden New Orleans Pelicans önemli eksikleri olmasına rağmen konuk olduğu Charlotte Hornets‘ı son nefeste 112-110’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Pelicans derecesini 31-37 yaptı ve Batı’da 11. sırada yer alırken Hornets ise 33-35 ile Doğu’da 8. sırada yer aldı. Statüye göre her iki konferansta da normal sezonu 7-8-9 ve 10. sırada bitirenler arasında play-in adı altında mini bir turnuva düzenlenecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Williamson, Ingram ve Adams gibi önemli isimlerden yoksun olan Pelicans’da Eric Bledsoe 24 sayı, 3-9 3sayı, 4 ribaund, 11 asist ile öne çıkarken, James Johnson 17 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma, Lonzo Ball 12 sayı, 4-11 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Jaxson Hayes 18 sayı, 8 ribaund, 6 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hayward ve Graham’dan yoksun olan Hornets cephesinde ise Terry Rozier 43 sayı, 7-11 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, LaMelo Ball 22 sayı, 4 ribaund, 5 asist, P.J. Washington 14 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Cody Zeller 17 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/9FVK_RTveDk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …