Güncel Haberler

Lider Ludwigsburg’dan Eksik Bayern’e Farklı Tarife

Almanya easyCredit BBL 34. ve son hafta mücadelesinde lider Ludwigsburg konuk ettiği eksik rakibi FC Bayern Munich‘i 91-77’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Ludwigsburg derecesini 30-4 yaptı ve normal sezonu lider tamamlayarak play-off ilk turunda Bamberg ile eşleşti. Bayern ise 24-10 ile 4. sırada yer aldı ve ilk turda Crailsheim ile eşleşti.

Ludwigsburg’da Jordan Hulls 22 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile maçın yıldızı olurken, Jamal McLean 18 sayı, 7 ribaund, Jonah Radebaugh 12 sayı, 4 ribaund ve Desi Rodriguez 12 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baldwin, Lucic ve Zipser gibi önemli isimlerden yoksun olan Bayern cephesinde ise Jalen Reynolds 21 sayı, 4 ribaund ile en etkili isim olurken, J.J. Johsonda 10 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …