Güncel Haberler

Eksik Bayern, Ulm Karşısında Dayanamadı!

Almanya easyCredit BBL 33. hafta mücadelesinde Ratiopharm Ulm, deplasmanda önemli eksikleri bulunan FC Bayern Munich‘i 64-98’lik skorla ezdi.

Bu sonuçla Ulm derecesini 22-11 yaptı ve 6. sırada yer aldı. Bayern ise 24-9 ile 3. sırada konumlandı.

Ulm’da Troy Caupain 25 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Demetrius Conger 14 sayı, Dylan Osetkowski 14 sayı, 4 asist ve Andreas Obst 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baldwin, Lucic, Reynolds, Zipser, Sisko, Weiler-Babb gibi önemli eksikleri bulunan Bayern cephesinde ise Robin Amaize 15 sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Leon Radosevic de 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …