Güncel Haberler

Gaziantep, Formalite Maçında Eksik Bahçeşehir’i Rahat Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta erteleme maçında Empera Halı Gaziantep, konuk ettiği eksik Bahçeşehir Koleji‘ni 88-77’lik skorla zorlanmadan yendi.

Bu sonuçla Gaziantep 30 maçını tamamladı ve 15-15 ile 8. sırada yer alarak normal sezonu lider olarak tamamlayan Anadolu Efes ile play-off ilk turunda eşleşti. Bahçeşehir ise 10-19 ile 13. sırada yer aldı ve bir formalite maçı daha oynayarak sezonu tamamlayacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Gaziantep’te Kenny Hayes 25 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Rashard Kelly 19 sayı, 18 ribaund, 4 asist, Mouhammadou Jaiteh 16 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve kaptan Can Uğur Öğüt 14 sayı, 2-10 3sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hadi, Deniz, İsmet, Jankovic ve Eldridge’den yoksun olan Bahçeşehir cephesinde ise Burak Can Yıldızlı 17 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Shannon Evans 16 sayı, 4 asist, Erick Green 14 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Jamal Jones 12 sayı ve Vladimir Stimac 11 sayı, 11 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …