Güncel Haberler

Utah, San Antonio’yu Rahat Yenip Liderlik Koltuğuna Yeniden Oturdu (Ersan 0 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın güçlü ekiplerinden Utah Jazz, konuk ettiği dişli rakibi San Antonio Spurs karşısında 94-126’lık skorla beklenenden çok daha rahat bir galibiyet aldı.

Bu sonuçla Jazz derecesini 48-18 yaptı ve hem Batı’da hem de NBA’de yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Son 5 maçını kaybeden Spurs ise 31-34 ile 10. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Conley ve Mitchell’dan yoksun oynamaya devam eden Jazz’da kenardan gelen Jordan Clarkson 30 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Bojan Bogdanovic 24 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Joe Ingles 14 sayı, 3-8 3sayı, 5 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise sadece 7 dakika süre aldı ve skor üretemedi.

Spurs cephesinde ise kenardan gelen Luka Samanic 15 sayı, 5 ribaund ve Drew Eubanks 14 sayı, 9 ribaund ile en etkili isimler olurken, Devin Vassell de 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …