Güncel Haberler

Dallas, Hardaway’in Üçlük Şovuyla Eksik Miami’yi Yendi

NBA Batı Konferansı’nın play-off takımlarından Dallas Mavericks konuk olduğu yıldızlarından yoksun olan Miami Heat‘i Hardaway’in müthiş üçlük performansı eşliğinde 127-113’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs derecesini 37-28 yaptı ve Batı’da 5. sırada yer aldı. Heat ise 35-31 ile Doğu’da 6.sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Porzingis ve Kleber’den yoksun olan Mavs’da Tim Hardaway Jr. 36 sayı, 10-18 3sayı (kariyer rekoru), 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Luka Doncic 23 sayı, 5-10 3sayı, 12 ribaund, 8 asist, Josh Richardson 17 sayı ve kenardan gelen Jalen Brunson 19 sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Butler, Oladipo ve Herro’dan yoksun olan Heat cephesinde ise Duncan Robinson 19 sayı, 4-11 3sayı, 9 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Trevor Ariza 18 sayı, 4-7 3sayı, 4 ribaund, Kendrick Nunn 14 sayı, 3 asist, Bam Adebayo 11 sayı, 9 ribaund, 11 asist ile triple-double ile flört ederken, kenardan gelen Goran Dragic 19 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/JNMX4Vzhm4k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …