Güncel Haberler

Formalite Derbisinde Fenerbahçe, Eksik Galatasaray’ı Rahat Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 30. hafta erteleme maçında, sadece formalite için oynanan derbide, Fenerbahçe Beko konuk ettiği skorerlerinden yoksun Galatasay‘ı 104-79’luk skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko derecesini 22-7 yaptı ve normal sezonu 2. sırada bitirmeyi garatiledi. Galatasara ise 11-19 ile sezonu 11. sırada tamamladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Jarell Eddie kenardan gelerek 29 sayı, 8-10 3sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Kenan Sipahi 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Tarik Biberovic 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Nando De Colo 13 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Crawford ve Jackson’dan yoksun olan Galatasaray cephesinde ise kenardan gelen Amile Jefferson 21 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile takımının en etkili ismi olurken, Göksenin Köksal 15 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …