Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge Play-Off 5.Round Seçimleri

Turkish Airlines Euroelague tarihinde ilk kez 3 play-off serisi birden 5. ve son maça uzadı.

Ben de sizler için bu çekişmeli mücadeleler öncesi Euroleague Fantasy Challenge takımımdaki değişilikleri paylaşacağım her zamanki gibi. Keyifli okumalar.

5. maçlar öncesi de sınırsız değişim hakkımız var am tabi ben bazı isimleri takımda tutmayı tercih edeceğim.

Değişiklilleri incelemeye önce takımdan göndereceğimiz isimleri belirleyerek baişlayalım:

  • Anadolu Efes, Madrid’deki son 2 maçta beklentilerin altında kaldı. Son maçta Vasilije Micic de kötü isimlerden biriydi ve bize maalesef hiç puan getiremedi. Bu nedenle de bu kritik maçta onu değiştirmeyi tercih ediyorum.
  • Diğer yolları ayırcağım isim ise Barça ile aslında seri boyunca iyi oynayan ama son maçta yine bize 0 puan getiren Brandon Davies olacak.
  • Takımdan göndereceğim son isim ise Zenit’in tecrübeli forveti Will Thomas oalcak. Son maçta takımı kazanmasına rağmen bize sadece 12.1 puan getirebilmişti.

Gelelim takıma ekleyeceğimiz isimlere:

  • Guar rotasyonuna ekleyeceğimiz isim Anadolu Efes‘in süper yıldızı Shane Larkin olacak. Son maçta kendisine gelen skorer guardın Sinan Erdem’deki bu kritik tamam mı devam mı maçında tam anlamıyla maça ağırlığını koyacağını ve bize 20’li puanlar getirebileceğini düşünüyorum.
  • 4 numaraya yeni transfer edeceğimiz isim ise FC Bayern Munich‘in 4. maçta aldığı kritik galibiyetin mimarı olan Paul Zipser olacak. Tecrübeli Alman forvet ritmini yakaladı ve kendisine geldi, kritik 5. maçta da onun ön planda olacağını bizlere 15-20 puan getirebileceğini tahmin ediyorum.
  • Pivot pozisyonuna ekleyeceğimiz isim ise Zenit‘in son maçtaki en önemli silahlarından biri olan Tarik Black olacak. Rus ekibinin bu maçta direnebilmesi için onun etkili olması şart ve en azından 15 puan getirebileceğini düşünüyorum karşısındaki Davies ve Gasol’un formda olmadığnı da düşününce.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …