Güncel Haberler

Doncic-Westbrook Düellosunda Son Gülen Dallas Oldu!

NBA Batı Konferansı’nın play-off ekiplerinden Dallas Mavericks, Doğu’nun formda ekiplerinden Washington Wizards‘ı konuk etti. Doncic-Westbrook düellosu şeklinde geçen maçta son nefeste 124-125’lik skorla gülen taraf Dallas oldu.

Bitime 26 saniye kala Beal sahneye çıkarak Wizards’ı 124-122 öne geçirdi. 9 saniye kala Mavs ise Finney-Smith’in bulduğu üçlükle 125-124 ile öne geçen taraf oldu. Wizards adına maç topunu Beal kullanamayınca skor bu şekilde Mavs lehine tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla serisini 3 maça çıkaran Mavs derecesini 36-27 yaptı ve Batı’da 5. sırada yer aldı. Wizards ise 29-35 ile Doğu’da 10. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Porzingis’den yoksun olan Mavs’da Luka Doncic 31 sayı, 12 ribaund, 20 asist (kariyer rekoru) ile harika bir triple-double’a imza atarak MVP performansı sergilerken, Dorian Finney-Smith 22 sayı, 6-9 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, Max Kleber 17 sayı, 5-9 3sayı ve kenardan gelen Tim Hardaway Jr. da 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Wizards cephesinde ise Russell Westbrook 42 sayı, 3-6 3sayı, 10 ribaund, 9 asist ile triple-double’ın kıyısından dönerken, Bradley Beal 29 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Riu Hachimura 18 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/ulEuHz10UjM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …