Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka – Beşiktaş Icrypex Maçı Bir Kez Daha Ertelendi

ING Basketbol Süper Ligi‘nde 30. hafta programında oynanması planlanan ve daha önce İzmir ekibinde artan covid vakaları nedeniyle ertelenen Pınar KarşıyakaBeşiktaş Icrypex maçı bir kez daha ertelendi.

Ama bu seferki sebep iki takımdan birindeki covid vakaları değil.

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Final 8 turnuvasunda temsil edecek olan Pınar Karşıyaka, ortaya çıkan zorlu fikstür nedeniyle normalde 2 Mayıs’da oynanacak bu erteleme maçı İzmir ekibinin TBF’ye yaptığı başvuru ile beraber bir kez daha ertelendi.

Eğer bu erteleme olmasaydı Karşıyaka, 30 Nisan’daki Ormanspor maçının ardından 2 Mayıs’ta Beşiktaş ile karşılaşıp hemen ardından da Final 8 için Rusya’nın Nizhny Novgorod şehrine hareket edecektir. Bu yoğun fikstürde olası bir sakatlık durumunu engellemek için bu başvuruyu yaptı İzmir ekibi.

Siyah-beyazlıların resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Beşiktaş Icrypex ile Pınar Karşıyaka arasında 2 Mayıs Pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanması planlanan ING Basketbol Süper Ligi 30 hafta karşılaşması, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Beşiktaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …