Güncel Haberler

Koç Sarıca, Ormanspor Galibiyetinin Ardından Konuştu

ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta erteleme maçında OGM Ormanspor’a konuk olan Pınar Karşıyaka, 61-101’lik skorla rahat bir galibiyete imza atmıştı.

Maçın ardından İzmir ekibinin başarılı koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Açıkçası biz 20 gündür maç oynamıyoruz. Hatta Amath ve Onuralp hastalıklarından ötürü bir aydır maç oynamıyorlar. Özellikle COVID-19 ve sakatlıklarla dağılmış bir durumdaydık. Son 3-4 gündür takım antrenmanı yapıyoruz ancak bu maç ritmimizi bulmak açısından avantaj oldu. Pazartesi günü Şampiyonlar Ligi’nde Final 8 için Rusya’ya gideceğiz. Çarşamba günü öncelikle kazanıp son güne kadar orada kalmak, o finali oynamak en büyük amacımız.

Karşıyaka Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …