Güncel Haberler

Doncic Yoksa Hardaway Var!

NBA Batı Konferansı’nın play-off takımlarından Dallas Mavericks, deplasmanda Doğu’nun zayıf ekiplerinden Detroit Pistons‘ı Doncic’in yokluğuna rağmen Hardaway’in etkili performansı eşliğinde 115-105’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs derecesini 35-27 yaptı ve Batı’da 6. sırada yer aldı. Pistons ise 19-44 ile Doğu’da son sırada konumlanmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Doncic’den yoksun olan Mavs’da Tim Hardaway Jr. sahneye çıkarak 42 sayı (kariyer rekoru), 6-10 3sayı, 3 asistlik performansı ile skor yükünü çekti. Trey Burke 15 sayı, 2 asist, Jalen Brunson 13 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Josh Richardson 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Grant’den yoksun olan Pistons cephesinde ise Isaiah Stewart 20 sayı, 10 ribaund, 3 blok ile öne çıkarken, Frank Jackson 20 sayı, 3 ribaund, Saddiq Bey 18 sayı, 4-8 3sayı, 8 ribaund, 3 asist, Sekou Doumbouya 14 sayı, 2 ribaund ve Josh Jackson 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=G1X4YGpde3A

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …