Güncel Haberler

Koç Ataman ve Moerman, 4. Real Maçı Öncesi Açıklalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 4. maçında temsilcimiz Anadolu Efes, bir kez daha WiZink Center’da Real Madrid’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Seri devam ediyor. 40 dakika boyunca disiplinden ve mücadeleden kopmamalıyız. Final Four’un bize gelmesini beklemeden, bizim onu elde etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Son maçta ağır bir ders aldık. Seride 2-0 geride olan ve maçın son dört dakikasına 12 sayı geride giren bir takım o maçı kazanabiliyorsa, o takımın ne kadar karakterli ve tecrübeli olduğunu unutmamalıyız. Yarın akşam kazanmak için büyük emek sarf etmemiz gerektiğini bilmeliyiz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Fransız forvet Adrien Moerman ise şu ifadeleri kullandı:

Real Madrid ile oynadığımız üçüncü maçı maalesef son dakikalarda beklenmedik bir şekilde kaybettik. Bu maçı unutup, dördüncü maça odaklanmalıyız. Bu maçta özellikle son dakikalarda yaptığımız hataları tekrarlamadan Perşembe günkü mücadeleye konsantre olmalıyız. İnanıyorum ki biz kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde bu turu geçebiliriz. Bunu yapabilecek gücümüz olduğunu biliyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …