Güncel Haberler

Lebron’un Dönüş Tarihi Netleşti!

NBA‘in güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan Batı temsilcisi Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James, bileğindeki sakatlık nedeniyle bir aydan fazla bir süredir sahalardan uzak kalmıştı.

ESPN muhabiri Wojnarowski’nin NBA Countdown programında yaptığı açıklamalarda James’in bu hafta dönebileceğini belirtti:

Anthony Davis, bu akşam (25 Nisan) 15 dakikalık kısıtlı süre ile sahadaydı ama LeBron James’in dönüşü ile birlikte bu süreler artacak. James de bu hafta dönebilir.

ESPN & Eurohoops

Hatırlayacağınız üzere Lebron, Hawks ile oynanan maçta Solomon Hill ile girdiği pozisyonda talihsiz şekilde sakatlanmıştı, 20 Mart’tan bu yana da forma giyemiyordu.

James bu sezon 25.4 sayı, 7.9 ribaund, 7.9 asist istatistikleri ile mücadele eden Lebron’un sahada olduğu 39 maçtan 26 tanesini kazanmıştı Lakers. Onun yokluğunda ise oynadıkları 20 maçtan sadece 9 galibiyet alabilmişlerdi.

Davis’in de aynı süreçte sakatlığının bulunması nedeniyle Lakers üst üste yenilgiler aldı ama buna rağmen Batı’da 35 galibiyetle beşinci sıradalar ve zirveye de 9 galibiyetle uzaktalar. Dolayısıyla Lebron’un dönüşü onlar adına zirve mücadelesi açısından da kritik.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …