Güncel Haberler

Brooklyn, Evinde Phoenix’e Geçit Vermedi (Durant sakatlıktan iyi döndü)

NBA Doğu Konferansı’nın lideri Brooklyn Nets, konuk ettiği Batı’nın zirve takipçilerinden Phoenix Suns‘a geçit vermedi, sakatlıktan dönen Durant’in etkili oyunuyla 119-128 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Nets derecesini 41-20 yaptı ve Doğu’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Suns ise 42-18 ile Batı’da 2. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden’dan yoksun olan Nets’de Kyrie Iriving 34 sayı, 5-7 3sayı, 6 ribaund, 12 asist ile yıldızlaşırken, sakatlıktan çok iyi dönen Kevin Durant de kenardan gelerek 33 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer başmimarı oldu. Blake Griffin de 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile onlara eşlik etti.

Crowder ve Saric’den yoksun olan Suns cephesinde ise Devin Booker 36 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, DeAndre Ayton 20 sayı, 13 ribaund, 3 asist, Torrey Craig 20 sayı, 14 ribaund ve Chris Paul 14 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/NjU19JSuIqM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …