Güncel Haberler

Koç Demir ve Christon, Telekom Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 30. hafta mücadelesinde Tofaş konuk olduğu Türk Telekom’u 87-95’lik skorla geçerek normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantilemişti.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın koçu Hakan Demir açıklamalarda bulundu:

Ligin çok diplerinden gelerek normal sezonu dördüncü bitirmek tabii ki büyük bir başarı. Hem TOFAŞ camiasını, hem TOFAŞ kulübünü, hem takımımı, hem de ekibimi tebrik ediyorum. Gerçekten çok zorlu günlerden geçerek buralara geldik. Ama sonuçta mücadeleyi hiç bırakmadık, bırakmayacağımızı da söylemiştim. Şu anda böylesine önemli bir ligde dördüncü olmak tabii ki aşağılardan gelip buralara çıkmak tarihe not düşülecek bir başarı. Bugün itibarıyla bu bitti. Şimdi önümüzde play-off var. Bundan sonra play-off’ta da tur geçmek istiyoruz. Onun için elimizden geleni yapacağız. Rakibimizi bekleyeceğiz. Ona göre de hazırlığımızı yapıp TOFAŞ’a yakışır şekilde mücadelemize devam edeceğiz

Tofaş Spor Kulübü

Maçın yıldızı Semaj Christon ise şu ifadeleri kullandı:

Çok iyi bir maç ortaya koyduk. Dördüncülük bizim için çok çok önemli bir hedefti. Bugün gerçekten çok yarışmacı ve çok büyük bir savaş olacağını biliyorduk. Çok sıkı bir maç oldu. Ama biz yeterli kaliteyi ortaya koyduk. Dördüncülük bizim için önemli bir hedefti. Bunu elde ettik. Bunun için çok mutluyuz. Bundan sonrası için de play-off’ta mücadelemizi vereceğiz.

Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …