Güncel Haberler

Koç Can ve Kenan, 2. CSKA Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko bir kez daha CSKA Moskova’ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘da geçici olarak başantrenörlük koltuğunda oturan yardımcı koç Erdem Can açıklamalarda bulundu:

İki takım arasında çok zorlu bir mücadele daha yaşanacak. Biz ilk maçta olduğu gibi mücadelenin başından sonuna kadar savaşacak ve en iyi oyunumuzu ortaya koymaya çalışacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kenan Sipahi ise şu ifadeleri kullandı:

Playoff turunda her maçın hikayesi farklı oluyor. Maç maç gitmek, her mücadele öncesinde en iyi şekilde hazırlanıp konsantre olabilmek çok önemli. Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ama biz, sezon içerisinde de çok zor anlardan sonra ayağa kalkıp hedefimize tutunmayı başarmıştık. Organizasyonumuz ve taraftarlarımız için en iyi mücadeleyi ortaya koyacak ve ikinci maçı kazanmaya çalışacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …