Güncel Haberler

Koç Demir ve Zubcic, Daçka Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen’i 101-89’luk skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın başarılı koçu Hakan Demir açıklamalarda bulundu:

İkinci devrede yaptığımız iyi savunmayla Darüşşafaka karşısında net bir galibiyet aldık. Takımımı tebrik ediyorum. Ligin bitmesine 1 maç kaldı, en iyi şekilde normal sezonu bitirip, play-off’ta olabileceğimiz en iyi noktaya varabilmek için sonuna kadar devam edeceğiz ve sonucu hep beraber göreceğiz.

Tofaş Spor Klubü

Maçın yıldızı Tomislav Zubcic ise şu ifadeleri kullandı:

İlk olarak gerçekten kazanmamız gereken bir maçtı. Play-off’lara dördüncü sıradan girmek istiyoruz. Bu yüzden iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Bu maçı kazanmak son hafta öncesi dördüncü sırayı korumak adına çok önemliydi.

Tofaş Spor Klubü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …