Güncel Haberler

Murray’siz Denver, Konuğu Miami’yi “Farklı” Ağırladı!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets, konuk ettiği son NBA finalisti Miami Heat‘i beklenenden çok daha dominant bir performansla 103-123 geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 35-20 yaptı ve Batı’da 4. sırada yer aldı. Heat ise 28-27 ile Doğu’da 7. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Murray’den yoksun olan Nuggets’da Nikola Jokic 17 sayı, 10 ribaund, 11 asist ile bu sezonki 15. triple-double’ına imza atarken, Michael Porter Jr. 25 sayı, 3-6 3sayı, 10 ribaund, 3 blok, Aaron Gordon 16 sayı, 9 ribaund, 3 asist, JaMychal Gree 17 sayı, 4-5 3sayı ve P.J. Dozier 15 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Dragic ve Oladipo’dan yoksun olan Heat cephesinde ise Bam Adebayo 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blok ile komple bir performans sergilerken, Kendrick Nunn 16 sayı, 4 ribaund ve Jimmy Butler 13 sayı, 3 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/hb-8oWhUSVg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …