Güncel Haberler

Erteleme Maçında Eksik Brooklyn, Minnesota’yı Farklı Geçti

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Brooklyn Nets konuk olduğu Minnesota Timberwolves‘u önemli eksiklerine rağmen 127-97’lik skorla rahat bir şekilde geçti.

Minnesota’da bir afro-amerikalı gencin polis tarafından öldürülmesiyle başlayan gerginlik nedeniyle maç bir ertelenmişti.

Bu maçın ardından Nets derecesini 37-17 yaptı ve Doğu’da zirve rakibini sürdürdü. Wolves ise 14-41 ile Batı’da 15. ve son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Irving, Aldridge ve Harden’dan yoksun olan Nets’de Kevin Durant 31 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Joe Harris 23 sayı, 5-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Landry Shamet 19 sayı, 5-9 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer diğer mimaları oldular.

Towns’dan yoksun olan Wolves cephesinde ise Anthony Edwards 27 sayı, 2-11 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen D’Angelo Russell 15 sayı ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

https://youtu.be/BU9mJshZZP0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …