Güncel Haberler

San Antonio, DeRozan’ın Son Saniye Basketiyle Dallas’ı Geçti!

NBA Batı Konferansı’nın dişli takımlarından San Antonio Spurs konuk olduğu Dallas Mavericks‘i DeRozan’ın son saniye basketiyle 119-117 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla 5 maçlık mağlubiyet serisine son veren Spurs derecesini 25-26 yaparken 9. sırada yer aldı. Mavs ise 29-23 ile 7. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de DeMar DeRozan 33 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Dejounte Murray 25 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ve kenardan gelen Lonnie Walker 13 sayı, 3 ribaund ile diğer etkili isimler oldular.

Mavs cephesinde ise Kristaps Porzingis 31 sayı, 3-8 3sayı, 15 ribaund, 3 asist, 2 blok ile öne çıkarken, Luka Doncic 29 sayı, 2-8 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Josh Richardson 16 sayı, 2-5 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/TbZ_HoUHqmo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …