Güncel Haberler

Bayern, Konuk Ettiği Braunschweig Karşısında Şok Bir Yenilgi Aldı!

Almanya easyCredit BBL 27. hafta mücadelesinde Euroleague’de play-off’a kalan ekiplerden FC Bayern Munich konuk ettiği Braunschweig karşısında şok bir yenilgi aldı.

Bu sonuçla Braunschweig derecesini 10-17 yaparken 12. sırada yer aldı. Bayern ise 22-7 ile 3. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Braunschweig’da Karim Jallow 24 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Arnas Velicka 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Martin Peterka 16 sayı, 5 ribaund ve Benedict Turudic 13 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Leon Radosevic 23 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Vladimir Lucic 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Paul Zipser 11 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …