Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Bursaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor’a 82-77’lik skorla yenilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Frutti Extra Bursaspor’u galibiyetleri için tebrik ederim. Mücadele etmek için hazırlardı ve daha iyi oynayarak kazanmayı bildiler. Rakibimizi ve koç Alimpijevic’i kutluyorum. Önümüzde iki ING Basketbol Süper Ligi maçı daha var. Bunlara odaklanmalı ve EuroLeague Playoff turuna konsantre olmalıyız. Bugün yaptığımız hatalardan dersler çıkarak ve birlikte kalarak yolumuza devam edeceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …