Güncel Haberler

Monaco, Gray’in Son Saniye Basketiyle Granca’yı Eleyip İlk Finalist Oldu!

7DAYS EuroCup yarı final serisi 2. maçında AS Monaco, konuk olduğu Gran Canaria‘yı Gray’in son saniye basketiyle 74-76 yenerek seriyi 2-0 ile tamamladı ve ilk finalist oldu.

Böylelikle Fransız ekibi Euroleague biletinin de bir ucundan tutmuş oldu. Eğer Zenit erteleme maçında Pana’yı yenerse Valencia play-off dışında kalacak ve bu da Monaco ile beraber diğer EuroCup finalistini de yeni sezonda Euroleague’de izleyeceğimiz anlamına gelecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Monaco’da Marcos Knight 17 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Jaleel O’Brien 15 sayı, 2-2 3sayı, 2 top çalma, Dee Bost 15 sayı, 2-7 3sayı, 5 asist ve Damien Inglis 12 sayı, 7 ribaund ,2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Granca cephesinde ise Stanley Okoye 15 sayı, 3-5 3sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ile en skorer isim olurken, Aleksander Balcerowski 12 sayı, 5 ribaund ve Matt Costello 11 sayı, 9 ribaund, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …