Güncel Haberler

Galatasaray, Deplasmanda Karşıyaka’yı Son Nefeste Yenip Lige Tutundu!

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta maçında Galatasaray konuk olduğu Pınar Karşıyaka‘yı nefes kesen bir mücadeleninm ardından 92-94’lük skorla geçmeyi başardı ve lige tutundu.

Bu sonuçla Galatasaray 10-18 ve 37 puanla (-1 puan cezası olduğu için) 11. sırada yer alırken, Karşıyaka ise 20-8 ile 3. sırada yer aldı. Sarı kırmızlıların kalan 2 maçtan en az birini daha kazanması gerekiyor Fethiye ve Ormanspor’un alacağı sonuçlara bağlı olarak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da hiç oyundan çıkmayan iki isim Jordan Crawford 18 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve Göksenin Köksal 18 sayı, 3-7 3sayı, 9 ribaund ile maçın yıldızları olurlarken, Brock Motum 17 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Pierre Jackson da 17 sayı, 3-5 3sayı, 7 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

M’baye ve Onuralp’den yoksun olan Kaf-Kaf’da ise Raymar Morgan 27 sayı, 10-14 2sayıi 6 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Tony Taylor 27 sayı, 4-6 3sayı, 3 assit ve Metecan Birsen 12 sayı, 8 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …