Güncel Haberler

BSL’den İlk Düşen Takım Belli Oldu!

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta maçında Galatasaray’ın deplasmanda Pınar Karşıyaka’yı yenmesinin ardından alt sıralardaki durum netleşmeye başladı ve BSL’ye veda eden ilk takım matematiksel olarak belli oldu.

BSL’ye veda eden ve önümüzdeki sezon TBL’de yoluna devam edecek olan ilk ekip OGM Ormanspor oldu.

Ankara temsilcisi kalan 3 maçını kazansa bile; Galatasaray 2 maçını kaybederse puanlar eşit oluyor ama ikili averajda sarı kırmızılılar önde. Diğer taraftan Petkim 4 maçını kaybetse de ve yine Ormanspor 3 maçını kazansa bile yine puanlar eşit oluyor ve İzmir ekibine karşı da ikili averajda gerideler.

Dolayısıyla Ankara temsilcisinina artık şansı kalmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …