Güncel Haberler

Bayern, Gasol’un İlk Maçında Barça’yı Devirdi ve Play-Off’da Milano’nun Rakibi Oldu!

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde FC Bayern Munich, önemli eksikleri bulunan ama buna karşın Gasol’ün da ilk kez forma giydiği FC Barcelona‘yı deplasmanda 72-82’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bayern normal sezonu 5. bitirdi ve Efes’i yenerek 4. sırada yer alan Milano ile play-off’da eşleşmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bayern’de Jalen Reynolds 26 sayı, 13-17 2sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Wade Baldwin 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Vladimir Lucic 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mirotic, Higgins ve Oriola gibi önemli yıldızlarından yoksun olan Barça cephesinde ise Leo Westermann 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Leandro Bolmaro 12 sayı, 3 asist ve Brandon Davies 11 sayı, 4-5 2sayı, 3 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Barça forması ile yeniden Euroleague’e dönen ve ilk maçına çıkan Pau Gasol ise 13 dakika süre alarak 9 sayı, 4 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …