Güncel Haberler

Warriors, Curry’in Alev Aldığı Maçta Giannis’siz Milwaukee’yi Devirdi!

NBA Batı Konferansı’nın play-off takımlarından Golden State Warriors, süper yıldızı Curry’nin alev aldığı maçta konuk ettiği Giannis’siz Milwaukee Bucks‘ı son saniyede Oubre’den gelen serbest atışlar eşliğinde 121-122’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Warriors derecesini 24-27 yaptı ve Batı’da 10. sırada yer aldı. Bucks ise 32-18 ile Doğu’da 3. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 41 sayı, 5-10 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile maçın yıldızı olurken, Kelly Oubre Jr. 19 sayı, 4-8 3sayı, 6 ribaund, 2 top çalma, Kent Bazemore 18 sayı, 4-4 3sayı, 2 asist, 2 top çalma ve James Wiseman 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Giannis’den yoksun olan Bucks cephesinde ise Jrue Holiday 29 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Khris Middleton 28 sayı, 2-4 3sayı, 2 ribaund, 7 asist, Jeff Teague 15 sayı, 3 asist ve Bobby Portis 13 sayı, 13 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/kMeYBtE2O9o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …