Güncel Haberler

Karşıyaka, Tamam mı Devam mı Maçında Brindisi’yi Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 6. ve son hafta maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, tamam mı devam mı maçında İtalyan ekibi Brindisi‘yi konuk ediyor.

6 Nisan Salı saat 19:30’da başlayacak ve Tivibu Spor’dan yayınlanacak karşılaşmayı Aleksandar Glisic, Yohan Rosso, Luis Castillo hakem üçlüsü yönetecekler.

Kaf-Kaf’ın bu maçı kazanması yetmiyor, Final 8 biletini alabilmek için aynı zamanda minimum 5 farkla üstünlük kurması gerekiyor rakibine. Diğer sonuçlarda İtalyan ekibi Final 8 biletini alacak ve bir temsilcimiz daha Avrupa defterini kapatmış olacak.

Temsilcimiz son maçında maçında bir diğer temsilcimiz olan, iddiası kalmayan Tofaş’a konuk olmuş ve sahadan 90-79’luk skorla mağlup ayrılarak önemli bir fırsatı değerlendirememişti. O maçta Raymar Morgan 18 sayı, 9 ribaund ile takımını ayakta tutmaya çalışan isim olmuştu.

İtalyan ekibi ise son maçında lider Holon’a konuk olmuş ve uzatma sonunda 81-79 ile kaybetmişti. Darius Thompson 23 sayı, 4 asist ile direnen isimlerin başında gelmişti.

İki takımın gruptaki ilk karşılaşmaları İtalya’da oynanmış ve Brindisi 83-79 ile kazanan taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …