Güncel Haberler

Jan Vesely ve De Colo’nun Durumları Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko‘nun konuk ettiği FC Barcelona maçında sakatlanan iki yıldız oyuncunun sağlık durumları hakkında resmi açıklama geldi.

Maçın ilk dakikalarında ayak bileğinden sakatlanarak kenara gelen ve geri dönemeyen Jan Vesely ile karşılaşmanın son çeyreğinde dizinden sakatlanan Nando De Colo hakkında Fenerbahçe Beko‘nun takım doktoru Ahmet Kulduk açıklamalarda bulundu:

Oyuncumuz Jan Vesely’nin 3 Nisan Cumartesi günü (bugün) Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde çekilen MR’ında sol ayak bileği dış yan bağ lezyonu tespit edilmiştir. Jan Vesely’nin tedavisine başlanmıştır ve sporcumuzun durumu, iki hafta sonra tekrar değerlendirilerek dönüş sürecine karar verilecektir.

Karşılaşmanın son çeyreğinde sakatlanan Nando De Colo’nun diz travması nedeniyle tedavisine başlanmıştır. Sporcumuzun durumu, Real Madrid karşılaşması öncesinde tekrar değerlendirilecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bildiğiniz üzere Euroleague’de play-off mücadelesi 20 Nisan’da başlayacak serilerde 3 galibiyet alan takımlar adlarını Final Four’a yazdırmış olacaklar.

https://youtu.be/CI2rhLRUNSE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …