Güncel Haberler

Moskova Derbisinde, CSKA Güle Oynaya Kazanan Taraf Oldu

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde CSKA Moskova, derbide konuk ettiği Khimki‘yi 97-72 ile güle oynaya geçerek 2. sıra için avantajını korudu.

Bu sonuçla CSKA derecesini 22-10 yaparak bir maç eksiğiyle birlikte 2. sıradaki yerini korudu. Çoktan havlu atmış olan Khimki ise 4-28 ile son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA’da Johannes Voigtmann 16 sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Gabriel Lundberg 16 sayı, 2-3 3sayı, 4 asist, Michael Eric 14 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ve Darrun Hilliard 13 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Shved’den yoksun olan Khimki cephesinde ise Jordan Mickey 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile en etkili isim olurken, Sergey Karasev 15 sayı, 3 ribaund ve Errick McCollum 14 sayı, 2 top çalma ile diğer ayakta kalabilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …