Güncel Haberler

Mitchell’sız Utah, Memphis Deplasmanından Conley ile Çıktı! (Ersan süre almadı)

NBA Batı Konferansı’nın zirvesinde yer alan ve ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı konumundaki Utah Jazz, yıldız skoreri Mitchell’dan yoksun olmasına rağmen konuk olduğu Memphis Grizzlies‘ı tecrübeli guardı Conley’nin etkili oyunuyla 111-107 geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Jazz derecesini 36-11 yaptı ve liderlik koltuğunad oturmaya devam etti. Grizzlies ise 22-23 ile 10. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mitchell’dan yoksun olan Jazz’da Mike Conley 26 sayı, 2-8 3sayı, 4 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Bojan Bogdanovic 23 sayı, 5-12 3sayı, 5 ribaund, 3 aist, 2 top çalma ve kenardan gelen Jordan Clarkson da 24 sayı, 4-15 3sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Temsilcimiz Ersan İlyasova kadroda yer almasına rağmen süre bulamadı.

Grizzlies cephesinde ise Ja Morant 36 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Kyle Anderson 18 sayı, 11 ribaund, 3 blok, Dillon Brooks 17 sayı, 3 top çalma ve Jonas Valanciunas 16 sayı, 14 ribaund, 5 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …