Güncel Haberler

Telekom, AEK’yı Yenip İkili Averajı da Alarak Şansını Sürdürdü ve Rakibini Elemiş Oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 5. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği AEK‘yı 78-66’lık skorla geçerek yoluna devam ederken rakibini ise turnuva dışında bırakmış oldu.

Bu sonuçla temsilcimiz rakibinden ikili averajı da aldığı için artık Yunan ekibinin şansı kalmadı. Artık temsilcimiz son hafta Strasbourg ile bir final maçına çıkacak ve kazanan Novgorod ile beraber Final 8 biletini kapmış olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Telekom’da Kyle Wiltjer 24 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Can Korkmaz 10 sayı, 2 rşbaund, 5 asist ve Nick Johnson 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile diğer çift haneli skor üreten isimler oldular.

AEK cephesinde ise Kingsley Moses 18 sayı, 6-7 2sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Daryl Macon 12 sayı ve Keith Langford 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …