Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Grubu: Holon, Uzatmadaki Son Saniye Basketiyle Brindisi’yi Yendi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile aynı grupta yer alan iki takımın karşılaşmasında Hapoel Holon konuk ettiği Brindisi‘yi uzatmanın son saniyesinde De Zeeuw’dan gelen basketle 81-79 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Holon hem Final 8 biletini hem de grup liderliğini son haftaya girilirken garantilemiş oldu. Brindisi’nin ise grup ikinci olabilmesi için son hafta maçında temsilcimiz Karşıyaka’ya 5 ve üzeri farkla yenilmemesi gerekecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Holon’da C.J. Harris 24 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Chris Johnson 15 sayı, 3-4 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, Guy Pnini 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Tyrus McGee 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Brindisi cephesinde ise Darius Thompson 23 sayı, 4-6 3sayı, 4 asist ile en skorer isim olurken, Mattia Udom 11 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma ve Raphael Gaspardo 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …