Güncel Haberler

CSKA Başkanı Vatutin’den Mike James Açıklaması!

CSKA Moskova‘nın başkanı Andrey Vatutin, yıldız guard Mike James‘in durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Rus başkan takımın Yunan koçu Dimitris Itoudis’in yıldız guard James’i kadro dışı bırakma kararı sonrası basına açıklamalarda bulundu.

Hatırlayacağınız üzere CSKA’nın son olarak VTB sahnesinde Unics Kazan oynadığı maçta 3 dakika sonrasında oyundan alınan James bir daha oyuna dönmemişti. Yunan koç ise maçın ardından yaptığı açıklamada konuya netlik getirmemiş, hatta oyuncunun ismini dahi kullanmadan kendi karakterine dair ifadeler kullanmıştı.

Metaratings.ru sitesine açıklamalarda bulunan başkan Vatutin ise şu ifadeleri kullandı:

Maalesef Mike James ile bir ortak nokta bulmak şimdilik mümkün gözükmüyor. Mike’ın CSKA‘daki ilk sezonu bize hiçbir zorluk yaşatmamıştı, o yüzden üç yıllık yeni kontrat imzalamıştık. Bu sezon kulüp, işbirliğini başarılı kılmak ve sonuç almak için mümkün olan her şeyi yaptı. Ortaya çıkan sorunlar çözülemiyor. Biz de işleri kendi elimize almaya karar verdik fakat takımda istikrarı oluşturma konusunda başarısız olduk.

Itoudis, deneyimli, bilgili ve takım kurma konusunda kendi bakış açısı olan bir koç. Ayrıca sonuçlara dair de sorumluluk alıyor. Teknik ekibe göre Mike’ın kadro dışı bırakılması kararı, takımın çıkarı için verildi ve her şeyin yolunda gideceğine inanıyoruz.

Aynı zamanda Mike’ı şeytanlaştırmaya da gerek yok. Harika bir basketbolcu ve birçok kez maçları almış, izleyicileri büyülemiş bir oyuncu. Fakat durum, çözümü olmayan bir ayrılık hâlini aldı. Maalesef bunu çözüme kavuşturmak mümkün değil. Çok üzücü tabii ama bunu kabullenip mucize beklememek daha doğru olur.

Metaratings.ru

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …