Güncel Haberler

Denver’dan Atlanta’ya Farklı Tarife (Gordon ilk beş başladı)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets, konuk ettiği Doğu’nun orta şekerli takımlarından Atlanta Hawks‘ı 102-126’lık skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 28-18 yaparak Batı’da 5. sırada yer alırken, Hawks ise 23-23 ile Doğu’da 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da kenardan gelen JaMychal Green 20 sayı, 3-5 3sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Jamal Murray 17 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Nikola Jokic 16 sayı, 10 ribaund, 8 asist, 2 blok, Michael Porter Jr. 15 sayı, 2-5 3sayı, 10 ribaund, 3 asist ve ilk beş başlayan yeni transfer Aaron Gordon da 13 sayı, 2 ribaund ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldular. Bir diğer yeni transfer Javale McGee ise bu maçta forma giymedi.

De’Andre Hunter ve yeni transfer Lou Williams’dan yoksun olan Hawks cephesinde ise Trae Young 21 sayı, 3-7 3sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, John Collins 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Clint Capela 10 sayı, 8 ribaund ve kenardan gelen Danilo Gallinari 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/bJKi6kyp-GU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …