Güncel Haberler

Brooklyn’den Bir Yıldız Hamlesi Daha!

Hali hazırda kadrosunda Durant, Irving, Harden, Griffin gibi All-Star isimler bulunmasına rapmen Brooklyn Nets transfere doymuyor!

Doğu Konferansı’nın güçlü şampiyonluk adaylarından Nets, ESPN’in haberine göre San Antonio Spurs‘den ayrılan yıldız pivot LaMarcus Aldridge ile anlaştı.

35 yaşındaki veteran uzun, siyah beyazlı formayla geçirdiği beş bucuk sezonda 19.5 sayı, 8.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Hatırlayacağınız üzere öncesinde de Portland forması giymişti.

Aldridge Portland’daki kariyerinde 4, Spurs forması ile 3 kez All-Star seçilme başarısı göstermişti.

Kadrosunda Jordan dışında bir pivotu bulunmayan Nets’de Aldridge’in 5 numarada ciddi süreler alacağı ve bunun transferde önemli bir etken olduğu belirtiliyor. Ayrıca kariyerinin sonuna gelmişlen bir şampiyonluk yüzüğü alma ihtimali de Aldridge’in aklını çelen temel faktörlerden biri olsa gerek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …