Güncel Haberler

Koç Kokoskov ile Brown, Afyon Galibiyetini Değerlendirdiler

ING Basketbol Süper Ligi 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu HDI Sigorta Afyon Belediyespor karşısında son anlada zorlansa da 87-97 ile kazanmayı bilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

İlk olarak rakibimizi tebrik etmek istiyorum bugün gerçekten müthiş bir iş çıkardılar. Bu sezon böyle zor duruma düştüğümüz maçlar çok olmadı, rakibimizi tebrik ediyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk beş dakika bireysel olarak iyi değildik. Son çeyrekte başa baş geldi. Başa baş giden maçta onlar da iyi iş çıkardı ama biz de çok deneyimliydik. Maç içinde daha iyi olmalıydık. Maçın genelini iyi oynadık. Şimdi Almanya’ya uçacağız kritik bir maç için.

Tivibu Spor

Birleşik Amerikalı guard Lorenzo Brown ise şu ifadeleri kullandı:

Evet sıkı bir maçtı. Karılaşmanın son bölümü çok çılgın oldu bizim için ama maçı kazanmayı başardık. Önemli olan da maçı kazanmaktı zaten

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …