Güncel Haberler

Bayern, Hamburg Deplasmanında Uzatma Sonunda Soğuk Bir Duş Aldı!

Almanya easyCredit BBL 25. hafta mücadelesinde Hamburg Towers konuk ettiği Euroleague ekiplerinden FC Bayern Munich‘i uzatma sonunda 91-86’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Hamburg derecesini 15-9 yaparken 6. sıradaki yerini korudu. Bayern ise 21-5 ile 2. sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hamburg’da Jordan Swing 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Maik Kotsar 20 sayı, 14 ribaund, 3 asist, T.J. Shorts 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ve Kamerun Taylor 18 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise JaJuan Johnson 16 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Paul Zipser 14 sayı, 7 ribaund, Leon Radosevic 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Wade Baldwin, Jalen Reynolds, Zan Sisko üçlüsü ise 12’şer sayıyla diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …