Güncel Haberler

Yıldızlarından Yoksun Lakers, Sexton’sız Cleveland’ı Rahat Geçti (Cedi 6 sayı)

NBA‘in son şampiyonu Los Angeles Lakers yıldızlarından yoksun olmasına rağmen konuk olduğu Cleveland Cavailers‘ı 86-100’lük skorla rahat bir şekilde geçti.

Bu sonuçla 4 maçlık mağlubiyet serisine son veren Lakers derecesini 29-17 yaparken, Cavs ise 17-28 ile yoluna devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Davis ve Lebron’dan yoksun olan Lakers’da kenardan gelen Montrezl Harrell 24 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isimolurken, Dennis Schröder 17 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ve yine kenardan gelen Talen Horton-Tucker 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Sexton’dan yoksun olan Cavs cephesinde ise Larry Nance Jr. 17 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Darius Garland 14 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Jarrett Allen 13 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise ilk beş başlayıp 24 dakika sahada kalmasına rağmen bu şansı iyi değerlendiremedi ve 1-5 3sayı, 1-3 2sayı, 1-4 s.atış isabetleriyle saece 6 sayı üretip istatistiklerine de 1 ribaund, 2 top çalma ekleyebildi.

https://youtu.be/G5Ro14iIohc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …