Güncel Haberler

Pau Gasol Kendisi İçin Düzenlenen İmza Gününde En Büyük Hayalini Açıkladı!

Turkish Airlines Euroleague ve İspanya Liga Endesa‘nın favorilerinden biri olan FC Barcelona sezon ortasında takıma kattığı veteran yıldız Pau Gasol için resmi imza törenini gerçekleştirdi.

Yuvasına döndüğünü belirten Gasol, ilk olarak şu ifadeleri kullandı:

En büyük hayallerimden biri, henüz kazanmadığım EuroLeague şampiyonluğunu yaşamak. 20 yıl önce buradan ayrılan Pau değilim. Farklı bir oyuncuyum. Bu da her şeyi daha da özel yapıyor. Takıma deneyimlerim ile katkı sağlamak istiyorum.

FC Barcelona

Parkelere dönüş süreci hakkında gelen bir soruya ise şöyle yanıt verdi:

İyi çalışıyor, plana sadık kalarak iyi ilerliyoruz. Mutluyum. Aşırı heyecanlanma hatasına düşmeyeceğim ama doğru yoldayız. Resmen ve yeniden sahada olacağım için inanılmaz heyecanlıyım. Adım adım gideceğim, tekrar kondisyonumu yakalamak için antrenmanlara çalışacağım. Kariyerimi ciddi bir sakatlık yüzünden bitirmek istemedim, birçok oyuncu bu yüzden emekli olmak zorunda kaldı. Ben oynayarak bırakmak istiyorum. Bu yüzden buradayım.

FC Barcelona

Dönüş tarihini tam olarak bilmediğini ve bu nedenle de net bir tarih telafuz edemeyeceğini dile getiren Gasol, en yakın zamanda sahalara dönmek istediğini yineledi. Gasol ayrıca Barça’ya dönmeyi her zaman istediğini ve iple çektiğini de dile getirdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …